Over ons

Werkboerderij Buiten Gewoon is een dagbestedingslocatie van Cello, aan de Beekstraat 46 in Berlicum.  Cello vindt het belangrijk dat je werk kunt doen wat bij je past. Wij stemmen activiteiten en werkzaamheden af op de persoonlijke wensen en behoeftes van onze hulpboeren.

Op de werkboerderij Buiten Gewoon kun je lekker een frisse neus halen.  Je kunt in de tuin, kas of bij de dieren werken. Binnen in de werkschuur maken we artikelen die door onze bezoekers gekocht kunnen worden. Zoals nestkasten, vogelvoedertaarten, haardhout enz.

Doelgroep

De dagbesteding van werkboerderij Buiten Gewoon vindt op een buitenlocatie in Berlicum plaats. De hulpboeren die hier hun dagbesteding krijgen zullen dus een meerwaarde moeten kunnen ervaren aan de dagbesteding in een landelijke omgeving.

De nadrukkelijke wens is om de verbinding met de samenleving (dorp) aan te gaan. Bijvoorbeeld door de verkoop van groenten, planten en bloemen en door activiteiten die we door het jaar heen organiseren. De locatie is rolstoel toegankelijk.

Cello en de visie op dagbesteding

Cello vindt het belangrijk dat je werk kunt doen wat je leuk vindt en dat bij je past. We stemmen de activiteiten en werkzaamheden af op de persoonlijke wensen en behoeftes.

Meer weten? Kijk dan op de site van Cello:  www.cello-zorg.nl